Recenze

Články

images.jpg, width=

Gears of war 3 - Recenze

16.10.2011 Potřetí a naposled?

Letošní rok se vydalo opravdu hodně AAA her. Některé byly dobré a některé špatné. GoW 3 jednoznačně patří mezi ty dobré, takže se chopte zbraní bratři. Válka je znovu tady a potřebuje Vás! Celý článek >> AutorOndra Koštejn

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

torchlight_logo.jpg, width=

Torchlight - recenze (Xbox Live Arcade)

17.3.2011 Akční RPG na Xboxu? To si nesmíte nechat ujít!

Fandové akčních RPG zbystřete! Na Xbox Live přichází žhavá novinka ve stylu Diabla. Pozdvihněme tedy své meče, náplně tornu s šípy, a vydejme se spolu do světa Torchlightu! Celý článek >> AutorJakub Dak

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

ilo logo.jpg, width=

XboxLive Arcade: Ilomilo - Recenze

16.2.2011

Pojďte se podívat co vznikne, když dáte dohromady talentované vývojáře a originální nápad. Recenze hry Ilomilo je tu! Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

ap logo.jpg, width=

Apache: Air Assault - Recenze

16.12.2010 všechno lítá, co barvu oliv má!

Chtěli jste si někdy vyzkoušet, jaké to je pilotovat bojový vrtulník AH-64 Apache? Hra Apache: Air Assault vám tuto možnost nabízí. Stojí ale za vaši pozornost, nebo je to jenom další nudný simulátor? Čtěte v naší recenzi! Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: Xbox 360 / Recenze   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

bakugan.jpg, width=

BAKUGAN: Defenders of the Core - recenze

14.12.2010 Od seriálu a karet až na herní obrazovky

Na trhu se nedávno objevil další fenomén ze země vycházejícího slunce. Pokud už se Vám náhodou stýskalo po Pokémonech či Digimonech, máme tady pro Vás Bakugan! Celý článek >> AutorJakub Dak

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

blood stone.jpg, width=

007: Blood Stone - recenze

8.12.2010 Daniel Craig to všem natře!

Nejtajnější biochemická zbraň Velké Británie se dostala do nepřátelských rukou. Existuje jen jeden člověk, který může zabránit jejímu zneužití a vypořádat se s těmi, kteří za tím stojí. Bond ... James Bond. Celý článek >> AutorJakub Dak

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (1) |

assasin_brotherhood_xbox360_1.jpg, width=

Assassin's Creed: Brotherhood - recenze

29.11.2010 Jen datadisk? Ale kdepak!

Rok se s rokem sešel a máme tady nový počin ze série Assassins Creed, tentokrát místo číslice s podtitulem Brotherhood. Dosahuje kvalit předchozích dílů? Doznal vůbec od dvojky nějakých změn? Na tyto i jiné otázky Vám odpoví naše recenze. Celý článek >> AutorJakub Dak

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

reach main.jpg, width=

Halo: Reach - Recenze

19.10.2010 aneb jak to všechno začalo.

V Halo 3 jsme byli svědky uzavření příběhu oblíbeného hrdiny Master Chiefa. Kdo si ale myslel, že už do univerza Halo nezavítáme, ten se šeredně spletl. Další regulérní díl sice nenese název Halo 4 a nepotkáme v něm Master Chiefa, ale i tak o něm lze říct, že se jedná o nejlepší Halo hru, která spatřila světlo světa. Představujeme vám Halo: Reach! Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

AO2 TFD_Press Release_March 12 9amEST.jpg, width=

Army of two: The 40th day - první informace

12.3.2009 Dvojka žoldáků je zpět!

Pokračování povedené kooperativní akce! Opět bez PC... Celý článek >> AutorFilip Vojtíšek

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

skate_cover.jpg, width=

Skate 2 - recenze

10.3.2009 Pokračování novodobého krále skejtových her

Prkno je novodobou ikonou mladých lidí určitého stylu života. V EA si správně uvědomili, že právě tito lidé taky často holdují hrám, tudíž je logické přinést jim kvalitní simulaci tohoto sportu Celý článek >> AutorMiloš Pluhařík

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

screen10_large.jpg, width=

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - recenze

20.12.2008 Návrat plošinovek na scénu?

Vymírající druh. I tak by se dalo v poslední době mluvit o plošinovkách. Dezertéři z Nintenda nás zkusí přesvědčit o opaku a nutno dodat, že se jim to podařilo. Celý článek >> AutorDavid Bezdomnikov

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Untitled-1.jpg, width=

Gears of War 2 - recenze

8.12.2008 Válka je tu znovu!

Locusti jsou zpět a snimi i jednotka Delta. Vítejte v pekle, protože přesně tam Vás tato hra zavede a věřte mi, že se Vám z toho pekla nebude chtít pryč, protože takovou akci jako v GoW 2 nikde jinde asi nezažijete. Celý článek >> AutorDavid Bezdomnikov

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

fable2broll.flv.jpg, width=

Fable 2 - recenze

25.11.2008 Pokračování jednoho z nej rpg minulé generace

Na tuto hru jsme čekali roky a stále četli a poslouchali sliby, že hra bude jedním slovem dokonalá. Po důkladném zvážení mohu tvrdit, že hra je dokonalá...skoro. Celý článek >> AutorDavid Bezdomnikov

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

93006320070521screen004_2.jpg, width=

Brothers in Arms: Hell's Highway - recenze

13.11.2008 Druhá světová v novém kabátě

Stříleček z druhé světové tu bylo už spousta, ale tito povedení bratři se jistě mohou právem ucházet o titul jedné z nejlepších Celý článek >> AutorDavid Bezdomnikov

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

halo3hackinvestigation.jpg, width=

Halo 3: Recon - preview

3.11.2008 Jak se uvede nová hra v sérii Halo?

Halo 3 má miliony fanoušků a tak není divu, že by příští rok měli dostat nášup v podobě datadisku. Celý článek >> AutorOlda Bezdomnikov

Sekce: Xbox 360 / Recenze  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

<< < Zobrazené 1 - 15 z celkem 42 > >>
Reklama
Přidat stránku jako domovskouPřidat do oblíbených
Reklama
| optimalizace PageRank.cz | Recenze-her.cz - češtiny, návody, videa | Czin.eu