Recenze

Články

thepath.JPG, width=

The Path - depresivní čerň na červené kapuci

21.4.2009 Jakpak se nám ona Cesta nakonec vyjeví ?

Co se stane, když vezmete kbelík černé barvy, nekonečný les, šest děvčat, Červenou Karkulku, a s duhovým papírkem na jazyku to smícháte dohromady ? Něco zvláštního. Celý článek >> AutorJan Komárek

Sekce: Počítač / Recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

1252203-command-conquer-red-alert-3.jpg, width=

Red Alert 3: Uprising - recenze

6.4.2009 Japonská školačka bez kalhotek se mstí!

Kdopak by se nadál, že něco málo přes půlroku po vydání Red Alertu 3 vychází datadisk ? Ať tak či onak, je tu, a nadmíru se povedl (nejen kvůli avizované Japonce). Celý článek >> AutorJan Komárek

Sekce: Počítač / Recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

The_Wheelman-1024x768-433425.jpeg, width=

The Wheelman - PC recenze

26.3.2009 Vin Diesel si prostě umí vybrat!

Grand Theft Auto má celkem neotřesitelnou pozici ve svém žánru. O něco se sice pokouší Saints Raw, ale vždy něco zkrátka chybí. Nalomit tuto situaci se pokusí Wheelman. Celý článek >> AutorFilip Vojtíšek

Sekce: Počítač / Recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

front_rank_med.jpg, width=

Empire: Total War - recenze

23.3.2009 Máme tu další díl série Total War...

Menší strategické sucho na PC je pryč, je tu další díl v sérii Total War, který opět posouvá děj hry o pár století v čase. Máme se opět na co těšit, nebo Creative zklamali? Celý článek >> AutorFilip Vojtíšek

Sekce: Počítač / Recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

1695984-wanted.jpg, width=

Wanted: Weapons of Fate - preview

22.3.2009 Filmová akce tak trochu jinak...

Wesley Gibson je zpět. Přichází na vaše monitory a přinese sebou všechno to, co mají všichni tak rádi – parádní hratelnost, přestřelky, souboje a mnohem víc. A samozřejmě dojde i na střílení za roh, bez toho by to přece nebylo ono. Celý článek >> AutorNorbert Lapčák

Sekce: Počítač / Recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (2) |

necrovision 9.jpg, width=

NecroVisioN - recenze

21.3.2009 Pekelná střílečka od vývojářů The Farm je zde

Druhá světová válka je již notně vydojená, proto se vývojáři rozhodli udělat hru, která bude vypadat nejen jako peklo na zemi, ale perfektně bude zapadat do 1. světové války. Jak se jim to povedlo? Celý článek >> AutorRoman Hauk

Sekce: Počítač / Recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

th.jpg, width=

Madagascar: Escape 2 Africa - recenze

19.3.2009 Filmová hopsačko-skákačka z Afriky

Druhá hra na motivy slavného animovaného filmu od Dreamworks. Opět se setkáváme se známými zvířecími hrdiny v hopsací arkádě tentokráte na vyprahlém africkém kontinentu. Celý článek >> AutorVojtěch Uher

Sekce: Počítač / Recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

burnout-paradise.jpg, width=

Burnout Paradise - PC recenze

17.3.2009 Série Burnout konečně dorazila i na PC!

Electronic Arts loni příliš nezabodovali se svým novým Need for Speed Undercover. Proto jsme na jejich nejnovější Burnout čekali s velkým napětím. Ten se totiž poprvé dostal i na PC. Jak dopadly oblíbené arkádové závody z konzolí. Celý článek >> AutorFilip Vojtíšek

Sekce: Počítač / Recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

<< < Zobrazené 76 - 83 z celkem 83 > >>
Reklama
Přidat stránku jako domovskouPřidat do oblíbených
Reklama
| optimalizace PageRank.cz | Recenze-her.cz - češtiny, návody, videa | Czin.eu