Preview

Články

Batman-Arkham-City-Close-feature1.jpg, width=

Batman: Arkham City - preview

3.10.2011 Podruhé a ještě lépe?

Lidé z Rocksteady nám před 2 lety dokázali, že dobré hry mohou vzniknout i od celkem neznámých vývojářů. Batman Arkham Asylum získal mnohá ocenění a po právu se zařadil mezi nejlepší komiksové hry. Teď již dokončují pokračování, které vypadá více než dobře dobře. Pojďme si shrnout to nejzajímavější, co víme. Celý článek >> AutorOndra Koštejn

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

mw3-logo.jpg, width=

Call of Duty: Modern Warfare 3 - střípky informací

27.5.2011 Více akce, více všeho

Modern Warfare vyjde za několik měsíců, konkrétně 8. listopadu, a my bychom se mohli podívat na nějaké informační střípky, které jsou venku. Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Arma3_artwork_02.jpg, width=

Arma 3 - preview + obrázky, systémové požadavky

23.5.2011 Všechny dostupné informace v jednom článku

Bohemia Interactive minulý týden odtajnila svůj nový projekt, na kterém aktuálně pracuje. A není to nic jiného, než Arma 3! Z prvních informací to vypadá, že se armádní nadšenci mají opět nač těšit! Navíc máme k dispozici veškeré uvolněné obrázky, které vypadají jako z další generace "next-gen". O to překvapivější je, že Arma 3 bude PC exkluzivní. Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Mass-Effect-3-Logo.jpg, width=

Mass Effect 3 - Preview

14.4.2011 Jaké bude završení trilogie?

Mass Effect od Bioware je v herním průmyslu pojem. Již v případě psaní prvního dílu, bylo počítáno s konceptem trilogie, což je jistě úctyhodný, ale zároveň složitý záměr. Díky svým kvalitám byla hodnocení v magazínech superlativní a chystat se tak mohl druhý díl, který také nezklamal. Nyní však dojíždíme do finále. Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: Xbox 360   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

prey2logo.jpg, width=

Prey 2 - preview

11.4.2011 Kdo bude oběť a kdo kořist?

V roce 2006 vyšla ambiciózní sci-fi FPS střílečka Prey, která byla ve vývoji necelých deset let a částečně naplnila očekávání hráčů i tvůrců. Hra sklízela ohodnocení v magazínech okolo 70-90 %, což je skvělý výsledek. Jak bude vypadat pokračování? Dozvíte se v našem Preview. Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

mini.jpg, width=

Posel Smrti 3 - preview

21.3.2011 Prokletí rodu Gordonů pokračuje!

Pokud nejste všeználci, tak vám v hlavě určitě zůstalo mnoho otázek ohledně zakončení druhého dílu. Cranberry productions, kteří druhý díl měli na starosti a nadále zůstávají u kormidla, si nechali dosti otevřená vrátka. Vrátka natolik velká, že by se do nich vešel celý další díl. Celý článek >> AutorJan Janoušek

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Darkness2_030411_cover.jpg, width=

Darkness 2 - preview

14.3.2011 Bojíte se temnoty? Zde je na vaší straně.

Pamatujete si temnou střílečku podle komiksu Darkness? Jsou to čtyři roky, co je hra na světě a díky svému úspěchu si byli mnozí jistí, že vyjde i pokračování. Nakonec se dočkali. Čtěte dál naše preview na Darkness 2. Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

darkspore-logo.jpg, width=

Darkspore - dojmy z bety

4.3.2011 Hráli jsme betaverzi. Jak dopadla?

Pamatujete si na originální počin SPORE? Líbilo se vám přihlížet evoluci při vytváření různých a zábavně vypadajících forem života? Měli jsme možnost hrát betu hry, jenž se nechala volně inspirovat zmíněným titulem. Hráli jsme Darkspore. Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

5_the-witcher-2-assassins-of-kings.jpg, width=

Witcher 2 - krátké preview

24.2.2011 Co nového u Zaklínačů?

Zanedlouho se objeví na všech platformách pokračování velmi úspěšného a superlativně hodnoceného role play titulu podle knižní předlohy od Andrzeje Sapkowskiho. Pojďme si shrnout nějaké novinky, které nás čekají. Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

500x_battlefield3logo.jpg, width=

Battlefield 3 preview - jako jedni z prvních

8.2.2011

Série Battlefield chce zůstat mezi elitními střílečkami současnosti. Vývojáři z DICE nyní dokončují Battlefield 3 a ten by jim k této pozici měl dopomoci. První várka informací je tu! Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

witcher-2-logo.jpg, width=

Zaklínač 2 – Preview

2.12.2010 Příběh pokračuje

První zaklínač je dle mého názoru jedním z nejsilnější a nejlepších RPG posledních pár let. Jako zatím žádná jiná hra přinesl opravdu uvěřitelný, syrový a temný fantasy svět, ve kterém nic není černobílé a každý sleduje své vlastní zájmy. Celý článek >> AutorMatěj Zvolanek

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

dante5.jpg, width=

Devil May Cry - preview

28.9.2010 Dante dostane restart

Každý má své oblíbené hry. Své oblíbené série. Někdo je bere jako určitou normu pro to, jak by jiné hry podobného ducha měly vypadat. Když se tak objeví informace o přípravě nového dílu, fanoušci zajásají a hltají každý screenshot nebo nový trailer. Akční série Devil May Cry se rozroste o nový pátý díl. Jaký bude následovník mojí srdeční záležitosti? Čtěte dále. Nebudu to však jen, zejména pro mě, dobré zprávy, na konci hodně zostřím... Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

codemasters_logo_r cpia.jpg, width=

Operation Flashpoint: Red River - Preview

9.8.2010 Máte rádi vojenské simulace? Čtěte dále.

Kdo si užívá virtuální válku, by měl zbystřit. Následný článek se bude zabývat připravovanou vojenskou „simulační“ akcí Operation Flashpoint: Red River přímo od velikých Codemasters. Ti loni slavili úspěch díky celkem úspěšném OF2: Dragon Rising. I přestože byla tato hra úspěšná (ke konci roku byla na druhé příčce žebříčků prodejnosti ve Velké Británii), nebyla asi úspěšná tak, jak by Codemasters chtěli a tak chystají novou hru. Řeč je o Operation Flashpoint: The Red River. Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

concept-01-o.jpg, width=

Dragon Age 2 - preview

29.7.2010 Půjde to podruhé ještě lépe?

Když se řekne Bioware, rozumí se automaticky dva pojmy. RPG a kvalita. Ač se míní hardcorovější hry na bázi Dungeons And Dragons nebo akčnější záležitosti jako futuristické Mass Effect a jeho pokračování. Vše je téměř perfektní a většina her si odnáší velmi vysoká hodnocení. Stejně kladně byl přijímán i loňský a epický Dragon Age: Origins, který byl bezesporu špičkovou záležitostí, přestože nic zásadního a novátorského podle mě nenabízel. Je-li to dobře nebo špatně, to nechám na každém z nás. Pravdou je, že i přes mnohé nedostatky jsme se všichni luxusně bavili. Chystá se pokračování Dragon Age 2 (dále jen DA2) a informace si nenecháme jen pro sebe.
Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

FEAR3-Logo-01_normal.jpg, width=

F.E.A.R. 3 - preview

8.6.2010 Budeme se bát i potřetí?

Pokud máte dobré zkušenosti s dřívějšími díly oblíbené série, často si rádi koupíte i následovníky. Můžete být zklamáni anebo opět spokojeni. Důležité jsou inovace pro lepší hraní, ale onen dřívější duch musí být zachován. Mám tu preview na očekávanou FPS akci FEAR 3. Celý článek >> AutorPavel Kovalančík

Sekce: Počítač / Preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

<< < Zobrazené 1 - 15 z celkem 59 > >>
Reklama
Přidat stránku jako domovskouPřidat do oblíbených
Reklama
| optimalizace PageRank.cz | Recenze-her.cz - češtiny, návody, videa | Czin.eu