Recenze

Články

uncharted-3.jpg, width=

Uncharted 3: Drake’s Deception - recenze

21.11.2011 PlayStation 3 ze sebe mačká maximum!

Je jen málo akčních adventur které v dnešní době vzbuzují takovou míru nadšení a očekávání. Mezi ně ale rozhodně patří série Uncharted pro PlayStation 3! Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (2) |

3774-socom4.jpg, width=

SOCOM 4 - recenze

2.5.2011 Taktické akce táhnou

Rok 2011 je pro Sony jedním z nejdůležitějších za poslední roky. Nejenom kvůli rostoucím prodejům PS3, ale především díky velkému počtu exkluvizit, které chystá na letošní rok... Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

motologo.jpg, width=

MotoGP 10/11 - PS3 Recenze

6.4.2011 Chceme nové motorky? Nebo vystačí staré...

Letošní ročník MotoGP za sebou má již druhý závod a spousta fanoušků nenasytně čeká na další. Dobu mezi závody můžete vyplnit například oficiální licencovanou hrou MotoGP 10/11. Stojí ale za vaše těžce vydělané peníze? Odpovědi vám možná přinese naše recenze. Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

vybavena-telocvicna-460x265.jpg, width=

Fight Night Champion - recenze

28.3.2011 Zakuste na vlastní kůži jaké to je stát šampionem

Sportovní hry byli tématem samy o sobě. Fotbal a hokej byli stále stejné kaše pořád dokola, jen s novými soupiskami a drobným vylepšením. Electronic arts tohle již zlomila minulý rok s hrami FIFA a NHL, které nabídly opravdovou revoluci. Již u Boxu to bylo celé jinak. Nyní nastupuje první sportovní hra (box) s příběhem, který není jen okrajovým doplněním. Celý článek >> AutorMatěj Pejsar

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Optimized-feature-Motorstorm-Apocalypse-w-logo.jpg, width=

Motorstorm Apocalypse - recenze

18.3.2011 Destrukční orgie

Série Motorstorm má na konzolích od Sony výborné postavení a na vydání každého dílu se stojí pravidelně fronty. V prvním díle jsme se podívali do pouště, následně jsme zamířili do tropických pralesů. Zdálo se, že tvůrci již nemohou přijít s ničím originálním, ale to byste je hodně podcenili. Co takhle závody ve městě, které se při závodech rozpadá? Originální, viďte? Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

killzone3_logo.jpg, width=

Killzone 3 - recenze

28.2.2011 Může i třetí díl být výborný?

Minulý týden po 2 letém vývoji vyšel již třetí díl série Killzone. Hodně se od něj čekalo a očekávání postupně vzrůstalo. Dokáže se dostat i třetí pokračování mezi nejlepší tituly roku? Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Gran-Turismo-5-logo.jpg, width=

Gran Turismo 5 - recenze

6.12.2010 V Polyphony Digital dopracovali!

Čekání je u konce! Nastartujte motory, nandejte rukavice a helmu. Nejlepší realistická závodní hra na PlayStation 3 je tu! Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (2) |

FIFA-11-Logo.jpg, width=

Fifa 11 - recenze

11.11.2010 A začíná to skřípat...

Každý rok je na videoherním poli v jednom odvětví téměř totožný. Ve sportovních hrách se utkávají 2 fotbalové hry Fifa a PES od Electronic Arts, respektive Konami. Fifa 11 letos neslibovala nijak radikální změny, ale dopilování starých konceptů. Povedlo se to? Stala se Fifa 11 nejlepší fotbalovou hrou, podobně jako její předchůdci v minulých letech? Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (2) |

1.jpg, width=

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

10.11.2010 letecká arkáda opět přistála na naše konzole

Na konzolích je leteckých her jako šafránu a to nemluvíme ani o těch kvalitních. A už vůbec ne o simulátorech.. první díl H.A.W.X přinesl příjemný kompromis mezi simulátorem a arkádou (spíše tedy arkádou) a druhý díl si klade za cíl vybrousit to, co si hráči na první dílu tak chválili a odstranit chybky které hratelnosti kazily. Povedlo se? Pojďme se podívat. Celý článek >> AutorJan Hazuka

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

dead-rising-2-logo.jpg, width=

Dead Rising 2 - recenze

3.11.2010 Zombíci jsou nejlepší rozsekaní!

Zombíci či jejich různé odrůdy jsou v poslední době velmi oblíbeným tématem ve videohrách. V Dead Rising 2 si ale podáme několik tisíc zombií v jedné scéně. A to tu ještě nebylo! Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (1) |

f1logo.jpg, width=

F1 2010 - PS3 recenze

27.9.2010 Čekání je u konce

Po několikaletém čekání se všichni závodní nadšenci konečně dočkali a v obchodech se objevil nový titul F1. A to ne jen tak ledajaký! Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

mafia2_logo.thumb.jpg, width=

Mafia 2 - PS3 recenze

13.9.2010 Tommy je mrtev! Ať žije Vito!

2K Czech konečně vyladili všechny chybky a druhý díl populární Mafie se konečně začíná ohřívat na discích počítačů. Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (3) |

playstation-move.jpg, width=

PlayStation Move Starter Pack - recenze

6.9.2010 Pohybové ovládání v podání Sony

Na pár dnů jsme měli k dispozici startovní balíček očekávaného pohybového ovládání od Sony. Jak moc se nám zamlouval a stojí vůbec za koupi? Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Red-Dead-Redemption-1.jpg, width=

Red Dead Redemption - PS3 recenze

8.7.2010 aneb divoký západ podle Rockstaru.

Stojí tato westernová akce od Rockstaru za povšimnutí? Jedná se o poslední záchvěv umírajícího žánru, nebo je hra tak dobrá, že se musí dočkat pokračování? Na tyto a mnohé další otázky vám možná odpoví naše recenze! Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

just-cause-2-logo.jpg, width=

Just Cause 2 - PS3 recenze

14.6.2010 JC 2 jsme si zahráli i na PS3!

První Just Cause byl bezpochyb velkým překvapením. Dobrá hratelnost, slušné ovládání a obrovský ostrov k dispozici. Grafika na svou dobu byla také velmi slušná. Just Cause 2 jde ovšem ještě dál... Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: PlayStation 3 / Recenze  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

<< < Zobrazené 1 - 15 z celkem 43 > >>
Reklama
Přidat stránku jako domovskouPřidat do oblíbených
Reklama
| optimalizace PageRank.cz | Recenze-her.cz - češtiny, návody, videa | Czin.eu