Preview

Články

fifa12_logo.png, width=

FIFA 12 - více změn než byste čekali!

30.5.2011 EA inovuje!

Společnost Electronic Arts představila nový systém řízení vlivu hráče na okolí s názvem Player Impact Engine, který je jednou z mnoha velkých změn v rámci nové sportovní videohry z produkce EA SPORTS™. Nový speciální engine byl ve vývoji dva roky s cílem vyprodukovat pro FIFA 12 model reálných účinků fyzického kontaktu, který hráči pocítí při každé interakci. Letošní FIFA 12 je doslova nabitá zásadními inovacemi, inspirovanými různými prvky reálného průběhu fotbalových zápasů, za nimiž stojí vývojový tým série FIFA ze studia EA Canada. Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

nhl12.jpg, width=

NHL 12 - první informace a obrázky!

25.5.2011 Nový díl přinese zajímavé změny

Dostaly se k nám první informace o NHL 12! Toužili jste zmlátit brankáře soupeřícího týmu? Tady budete mít možnost! Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

u3-logo.jpg, width=

Uncharted 3: Drake's Deception - preview

6.1.2011 aneb co se skrývá v poušti.

V současné době asi není očekávanějšího PS3 titulu, než třetího pokračování série Uncharted. Kam se ale ve hře podíváme tentokrát? Po jakém historickém pokladu bude Nathan pátrat? To a mnohem více se dozvíte v našem preview! Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

need_for_speed_logo.jpg, width=

Shift 2: Unleashed - první informace a obrázky

17.11.2010 První detaily a obrázky

Electronic Arts včera odtajnili svůj nově připravovaný titul Shift 2. A my již druhý den víme první detaily. Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

images.jpg, width=

Star Wars: The Force Unleashed 2 - preview

10.9.2010 Budiž nás provázej síla!

Star Wars: The Force Unleashed 2 je očekávané pokračování velmi povedeného první dílu, kde jste se hráli za Vaderova učedníka Starkillera. Za koho budete hrát ve dvojce a o čem vlastně bude vám poodhalí naše preview. Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Formula_One_Logo_2.jpg, width=

F1 2010 – preview

6.8.2010 Už v září se konečně objeví nový F1 titul!

Pracují na ní odborníci na závodní hry z Codemasters a vyjde již koncem příštího měsíce. Prý nabídne několik velkých inovací, které jsme doposud v závodních hrách neměli možnost vidět. A na plané řeči to rozhodně nevypadá! Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

infamous-2-logo.jpg, width=

Infamous 2 – preview

4.8.2010 Hrátky s elektřinou podruhé a snad lépe

Lepší, větší zkrátka lépe udělané pokračování slibují tvůrci ze studia Sucker Punch ohledně druhého dílu poměrně dobře hodnocené hry Infamous. Jsou to jen klasické vývojářské řeči nebo se dočkáme znatelných zlepšení? Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

d1z logo.jpg, width=

Killzone 3 - Preview

27.7.2010 aneb jak vypadá vlajková loď Sony pro rok 2011

Do vydání Killzone 3 zbývá ještě spousta času, ale už teď máme velice slušné informace o tom, jak by hra měla vypadat a jakých novinek se v ní dočkáme. Je nám naprosto jasné, že Sony ještě neodhalila všechny trumfy, ale i tak máme dost na jedno malé preview. Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

gt5_logo.jpg, width=

Gran Turismo 5 - shrnutí novinek

28.6.2010

Gran Turismo 5 by mělo konečně vyjít začátkem letošního listopadu. Miliony natěšených hráčů se tak konečně dočká nejenom skvělé grafiky, ale také celé řady novinek, které nebyly u starších dílů. Pojďme si ty nejzajímavější připomenout. Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

sackboy-little-big-planet.jpg, width=

LittleBigPlanet 2 - minipreview

1.6.2010 Malá Velká Planeta podruhé!

SONY celkem očekávaně oznámilo pokračování veleúspěšné PS3 exkluzivity, dočkáme se jej sice až na sklonku roku, avšak již nyní se o této hře můžete dozvědět několik zajimavých informací díky našemu minipreview.
Celý článek >> AutorJakub Dak

Sekce: PlayStation 3 / Preview   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

Sims 3.jpg, width=

Sims 3 i na handheldy a konzole!

30.4.2010 Konečně se dočkají i ostatní

Vydavatelství EA Play společnosti Electronic Arts oznámilo, že kritiky vysoce hodnocená série The Sims™ 3 je aktuálně ve vývoji ve verzích pro počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3, videoherní a zábavní systém Xbox 360®, Wii™ a Nintendo DS™ a uvedení na trh je plánováno na letošní podzim. Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

new-medal-of-honor-box-art.jpg, width=

Medal of Honor - mini preview

22.3.2010 Electronic Arts oživují skomírající značku

Od posledního dílu Medal of Honor uplynulo již 3 roky, který ke všemu nebyl moc povedený. Celá série potřebuje pořádný restart, ten by měl přinést připravovaný díl, zasazený do současnosti. Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

RDR.jpg, width=

Red Dead Redemption - preview

10.2.2010 Pohled do westernové kuchyně Rockstaru.

Red Dead Redemption je v poslední době hodně diskutovaná hra. Na povrch vyplavaly jisté problémy, které postihly její vývoj. Podle nedávno vydaných zpráv se dokonce bude muset prodat přes 5 milionů kopií, aby se hra vůbec zaplatila. S tím, že se prodá takové množství, nepočítají ani sami vývojáři. I přes vše, co jsem zmínil, je Red Dead Redemption jednou z nejočekávanějších her tohoto roku. Ale co nás v ní vlastně čeká? Pojďme se podívat. Celý článek >> AutorJan Zika

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

img_23301_lanoirdelayed.jpg, width=

L.A. Noire - preview

7.2.2010 První informace o detektivce z Los Angeles.

Objevily se první větší informace ohledně připravovaného titulu L.A. Noire. Pracuje na něm celkem neznámý Team Bondi, který už má ale za sebou výborný The Getaway. Na vývojáře dohlíží zkušený RockStar Games, takže by to nemělo dopadnout špatně. První informace tomu zatím nasvědčují. Celý článek >> AutorMarek Škácha

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

logo.jpg, width=

Final Fantasy XIII - preview

3.2.2010 Bude třináctka pro Final Fantasy šťastná?

Final Fantasy, jméno které snad zná i člověk herního světa neznalý. Tento japonský fenomén se však zapsal do srdcí svých fanoušků především díky sedmému dílu, který si tak pěkně brnknul na city i těm otrlješím z nás. Třináctý díl si neklade o nic menší cíle - vyrovnat se legendární sedmičce a to rovnou netradičně i na konzoli od Microsoftu - Xbox 360. Nakolik má tato hra nášlapnuto k dosažení tohoto nemalého cíle se jdeme podívat právě teď! Celý článek >> AutorJan Hazuka

Sekce: PlayStation 3 / Preview  | Platforma: PlayStation 3   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

<< < Zobrazené 1 - 15 z celkem 195 > >>
Reklama
Přidat stránku jako domovskouPřidat do oblíbených
Reklama
| optimalizace PageRank.cz | Recenze-her.cz - češtiny, návody, videa | Czin.eu