PC - recenze

Články

wolf.jpg, width=

Wolfenstein - videorecenze

29.8.2009 Legenda se vrátila!

Kultovní střílečka Wolfenstein se vrací. Jak se comeback podařil vám poví Ondra v následující videorecenzi. Celý článek >> AutorMartin Pilous

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

red_alert_3_wallpaper.jpg, width=

Red Alert 3 - recenze

23.11.2008 Světový konflikt potřetí

Zabít Einsteina, vyzbrojit medvědy, pěšákům nasolit světelné meče a s vnadnou asistentkou jít do války? Žádný problém je to přece Red Alert 3 Celý článek >> AutorJan Nevyjel

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

DW.jpg, width=

Denní hlídka

25.12.2007 Lukjaněnko opět na PC monitorech

Postupný převod populární knižní série Hlídek na filmové plátno s sebou přináší i stejnojmenné herní tituly. Jak dopadl druhý pokus? Celý článek >> AutorTomáš Tauber

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

runaway2_ico.jpg, width=

Runaway 2: The Dream of the Turtle

17.12.2007 Jak může jeden želví sen zamíchat osudem

Povedené pokračování ručně kreslené adventury, která vám ukáže, jak je život nepředvídatelnou událostí. Slušný zdrženlivý intelektuál Brian nám začíná poněkud „rarašit“ a vydává se se svou přítelkyní na dovolenou snů. Celý článek >> AutorVojtěch Uher

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

logo.jpg, width=

Fashion - Škola módy

15.12.2007 Jaké je to být módním návrhářem?

Už dlouho jste si nezahráli něco, z čeho by vám „hrabalo“? Teď je ta pravá chvíle udělat radost svým malým holčičkám. Redakce GP varuje. Hraní této hry v dospělosti vážně poškozuje zdraví. Celý článek >> AutorJana Bittnerová

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

ankhexp1.jpg, width=

Ankh: Srdce Osirise

27.10.2007 Zpět do Egypta za novým dobrodružstvím...

Je zde další pokračování skvělé parodie na Egypt. Nyní dokonce bez počátečních „Credits“ a hrozné písničky na začátku, ale delším loadingem... Celý článek >> AutorJana Bittnerová

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

PortalLogo.jpg, width=

Portal

24.10.2007 Když to nejde silou, jde to portálem!

Pomocí portálové pušky, vyztužených nohou a hlavně mozku se musíte dostat přes všechny testovací místnosti. A nakonec možná bude i dort! Celý článek >> AutorKryštof Kohout

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

ratatouille.jpg, width=

Ratatouille

17.10.2007 Animovaná krysa se z pláten dostala na monitory!!

Ratatouille je všemi chválený animovaný snímek, který sklízí neutuchající ovace. Proto není divu, že máme možnost zahrát si za ústředního hrdinu Remiho i na našich počítačích. Vyplatí se věnovat hře čas, nebo bychom našli lepší způsob jak trávit volné chvíle? Celý článek >> AutorPetr Čáp

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

world-in-conflict-3_246827m.jpg, width=

World in Conflict

11.10.2007 Srb, kladivo a duté mozky útočí!!!

Jsou hry, na které se nezapomíná. I po dohrání na ně budete vzpomínat. Hodně vám toho dají, připoutají vás k monitoru. Jsou hry, jako je třeba World in Conflict od švédských Massive Entertaiment! Celý článek >> AutorMartin Chvíla

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

PCM07Image5.jpg, width=

Pro Cycling Manager 07

10.10.2007 Vychutnej pravou cyklistiku v pohodlí svého domova

Milujete cyklistické závody? Stále sledujete všechny sportovní kanály a nemůžete se dočkat Tour de France? Chtěli byste si vyzkoušet být manažerem vašeho oblíbeného týmu? Pak je tato hra určena vám.
Celý článek >> AutorVojtěch Uher

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

bone-5.jpg, width=

Bone: Out from Boneville

1.10.2007 Komiksové point-and-click dobrodružství

Bone: Out from Boneville je dětská hra s pohádkovým příběhem o třech kostnatých bratrancích (Phoney, Fone, Smiley), kteří se ztratili ze své rodné vsi, Bonevillu. Pomozte jim najít cestu zpět. Celý článek >> AutorVojtěch Uher

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

2.jpg, width=

Tiger Woods PGA Tour 2008 (PC)

30.9.2007 Stále stejně dob... stejný Tiger...

Kolikrát jsme schopni pořídit si stejnou hru? Tiger Woods PGA Tour na PC za posledních 5 ročníků prošel minimem změn a tak málo z nás vzhlíželo na 2008čku jako na spasitele. Dokázal nás nový Tiger Woods překvapit, nebo splnil „očekávání“? Celý článek >> AutorPetr Čáp

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (1) |

bs4_th.jpg, width=

Broken Sword 4: The Angel of Death

23.9.2007 Zachraňte svět před fanatickým mnišským řádem

Klasika se vrací zpět. Pokračování úspěšné série Broken Sword aneb George a Nico znovu zasahují. Kdo by neznal slavnou adventurní sérii Broken Sword. Všichni víme, kdo je George Stobbartt („two bs two ts“) a Nico Collard, kteří spolu nejednou zachránili svět. Celý článek >> AutorVojtěch Uher

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (4) |

bia.jpg, width=

RTL Biathlon 2007

30.4.2007 WAS? RTL? Scheisse

Počasí se v našich končinách postupně otepluje, což je příjemné, ovšem pokud je vám horko, není jednoduššího řešení než se zchladit při hraní RTL Biathlon 2007. Ochladí vás hra pohledem na zasněžené okolí, nebo zamrznete z její bídné kvality? Celý článek >> AutorPetr Čáp

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (2) |

450-sc_logo.gif, width=

Supreme Commander

17.4.2007 Když žádná armáda není dost velká

Představte si strategii, která má tak rozsáhlé mapy a ve které máte tolik jednotek, že alespoň polovinu herní doby strávíte v naprostém oddálení kamery a z tanků jsou čtverečky a z letadel trojúhelníčky. Ano, to je Supreme Commander. :-) Celý článek >> AutorKryštof Kohout

Sekce: Archiv / PC - recenze  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

<< < Zobrazené 1 - 15 z celkem 356 > >>
Reklama
Přidat stránku jako domovskouPřidat do oblíbených
Reklama
| optimalizace PageRank.cz | Recenze-her.cz - češtiny, návody, videa | Czin.eu