PC - preview

Články

7millionlogo01.jpg, width=

7Million - preview

15.11.2008 Dannyho parťáci aneb loupež po on-lineovsku

7Million je novou unikátní MMO přinášející nový impuls do poněkud stereotypního žánru. Vydání je stanoveno na jaro 2009. Tak se pojďme podívat na to něco málo, co už víme Celý článek >> AutorJan Nevyjel

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

thumb.jpg, width=

Crysis (megadojmy z megadema)

2.11.2007 Požitek ze hry nabývá nových rozměrů

A konečně je to tady. Dlouho odkládané demo nejlepší střílečky všech dob je všem dostupné ke stažení na internetu. Splňuje požadavky a očekávání netrpělivých fanoušků? To vše si přečtěte v tomto článku. Celý článek >> AutorVojtěch Uher

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (2) |

tabula-rasa-art-big.jpg, width=

Tabula Rasa (první dojmy)

25.10.2007 Konečně MMO revoluce?

Blíží se vydání MMO, na které se mnozí (včetně mě) těší jako na smilování. Možná by neškodilo říct si, čím si to zaslouží. Celý článek >>

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

art2.jpg, width=

Unreal Tournament 3 (dojmy z beta-demoverze)

19.10.2007 Double kill! Multi kill! Mega kill!

Po Unreal Tournamentu 2003 a 2004, které byly víceméně skoro stejné, přichází nový UT, který je kupodivu (alespoň graficky) jiný! Celý článek >> AutorKryštof Kohout

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

TF2_-_Heavy_Guy_interview.jpg, width=

Team Fortress 2 (první dojmy)

7.10.2007 Bezkonkurenční multiplayerová FPS

Je tomu více jak deset let, co se na pultech obchodů objevila akční first-person střílečka Half-Life, vydávána tehdy ještě poměrně neznámou společností Valve. Tato hra si velmi rychle získala srdce většiny hráčů a firma Valve se rázem vryla do podvědomí obdivovatelů, přičemž její kvality se potvrdily o pár let později, kdy vydala multiplayerovou akci Team Fortress. Celý článek >> AutorDaniel Hanák

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

dibujoup5.jpg, width=

Clive Barker's Jericho (dojmy z dema)

3.10.2007 Baf! Buuuuu! Uaaaaaaaaa!

Baaaaaaaaaf, bojíte se? Že ne? Tak věřte, že po dohrání této hry vás k smrti vyděsí i malinké baf, a to tak, že zavřete všechna dveře a okna v domě a sklep se stane vaším úhlavním nepřítelem. Vítejte v Jerichu... Celý článek >> AutořiMartin ChvílaMartin Bureš

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (3) |

594-Mercenaries-2--gameplan.jpg, width=

Mercenaries 2: World in Flames (preview)

2.10.2007 Svět v plamenech vás vítá. Azbest s sebou!

Po úspěchu prvního dílu této vynikající hry z dílny studia Pandemic nejspíš každý očekával pokračování. Ovšem jen málokdo asi tušil, že další díl bude připraven i pro naše počítače. Je to dobrá zpráva? Samozřejmě že ano. Celý článek >> AutorMartin Bureš

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

431-cc3twkegenpft_jpg_jpgcopy.jpg, width=

Command & Conquer 3: Tiberium Wars (dojmy z dema)

19.3.2007 Další potomek prababičky všech RTS je na světě

Rok se s rokem sešel a chlapci z EA plni zkušeností z LOTR:BFME vytvořili žhavého adepta na nejlepší strategii roku. Všem nostalgikům ukápne slza, protože se povedlo zachovat hratelnost a atmosféru původní série – C&C: Generals k nim tak úplně neřadím – a vše skloubit s nádhernou grafikou. Celý článek >> AutorMiloš Broulík

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (1) |

small.jpg, width=

Fish Fillets II

14.12.2006 Každá česká hra má něco do sebe ;-)

Na začátek příštího roku si pro nás ALTAR chystá druhé pokračování logického putování po mořském dně, jehož předchůdce je nyní volně ke stažení. A dušují se, že půjde o putovaní lehčí a zábavnější než minule. Musím jim dát za pravdu. Celý článek >> AutorMiloš Broulík

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (1) |

artwork9.jpg, width=

Dark Messiah Might & Magic (dojmy z dema)

14.8.2006 Fantasy sága odbočila do světa akčních RPG

Série fantasy strategií a RPG Might & Magic je známa po celém světe, především u nás se těší velké popularitě. Nyní se sága stěhuje do světa akčních RPG a my můžeme jen doufat, že bohové z Ubisoftu udělají další hit. Celý článek >> AutorMichal Maliarov

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze (1) |

1841838561_1999998364_Medic.jpg, width=

BioShock (preview)

3.8.2006 Strach a beznaděj ještě nikdy nebyly tak zřetelné

Staré principy mají pořád něco do sebe. Hodně her to dokázalo a teď se to snaží dokázat i Looking Glass Studios se svým novým projektem BioShock. Podaří se? Celý článek >> AutorMichal Maliarov

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

wp021024x7682wi.jpg, width=

Supreme Commander

21.7.2006 Total Annilihation se vrací

Na příští rok se chystá slušná řádka dobře vyhlížejících titulů, dokonce se mezi nimi objevilo i pár realtimových strategií. Jedna z nich plánuje vnést do tohoto vysychajícího žánru novou vodu... Celý článek >> AutorTomáš Tauber

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

logo1.jpg, width=

Gothic 3 (preview)

11.7.2006 Bezejmený hrdina se vrací

Příběh plný orků, magické rudy, bohů a jejich vyvolených se vrací! Celý článek >> AutorKryštof Kohout

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

quakewars_200x150.jpg, width=

Enemy Territory: Quake Wars (preview)

9.7.2006 Ti Stroggové nedají pokoj

Nedávno jsme vám představili dva připravované multiplayerové velikány – Battlefield 2142 a Unreal Tournament 2007. Dnes k nim přidáme třetího. Jak mezi nimi obstojí? Celý článek >> AutorTomáš Tauber

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

prey-logo.gif, width=

Prey (dojmy z dema)

29.6.2006 Moderní Vinnetou v akci

Indián z kmene Cherokee bojující spolu s duchem svého věrného sokola proti emzákům... Přečtěte si dojmy z čerstvě vyšlého dema této šílené akce! Celý článek >> AutořiKryštof KohoutMartin Hrubý

Sekce: Archiv / PC - preview  | Platforma: PC   Tisk | Poslat na e-mailDiskuze |

<< < Zobrazené 1 - 15 z celkem 132 > >>
Reklama
Přidat stránku jako domovskouPřidat do oblíbených
Reklama
| optimalizace PageRank.cz | Recenze-her.cz - češtiny, návody, videa | Czin.eu